петак, 12. јун 2009.


MENJAJMO SEBE


Kako bi se setili svog božanskog porekla moramo se svesno povezati sa svojom suštinom, da steknemo duhovna znanja i obavimo zadatke zbog kojih smo ovde.
Ljudi moraju da promene način razmišljanja i da počnu preuzimati odgovornost za svoje zdravlje, dok ne izbace strahove i počnu da rade sa puno ljubavi u sadejstvu sa prirodom.
Mi živimo svoja ubeđenja i trebamo menjati odnos prema sebi, drugima hrani odlukama, delima...ali iskreno.Pustimo emocije da idu svojim tokom, nemojmo ih blokirati, jer psiha se pokušava osloboditi potisnutih emocija projektujući ih van tela u vidu demona i utvara koje često primaju onakav oblik koji se od njih očekuje a nekada ih možemo i videti.Nekada to projektovanje van tela ne uspeva pa se emocije ispoljavaju u vidu raznih telesnih bolesti.
Uvek je uzrok nekih problema i bolesti naša psiho-energetska reakcija na njih.Iz odnosa prema drugima moramo spoznati sebe.Osnova stvaranja fizičkih događaja su naše misli, stavovi i emocije. Jednostavno, naše mišljenje utiče na kreiranje realnosti. Budite ono što jeste, ne lažite sebe, ispravite sve što možete i prilagodite se novim okolnostima koje ne možete da promenite.
OPROSTIMO SEBI I SVIMA, VOLIMO I POŠTUJMO SEBE I DRUGE, VERUJMO SEBI I TRUDIMO SE DA ČINIMO DOBRA DELA.

Нема коментара:

Постави коментар